ENG  Dui  ned

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Faciliteiten

Faciliteiten

De Saunasauna.jpg alt=
Regelmatig gebruik maken van de zogenaamde Finse sauna is in onze ogen een 'must' voor het goed functioneren van een gezond lichaam. Onze sauna is uitgerust met een douche, warm -en koud voetenbad en koud dompelbad. De sauna is alleen op afspraak te gebruiken.

 


Ontspanningsruimte, keuken, terras en bar
In het smidsvuur is een ontspanningsruimte/woonkamer aanwezig met TV en draadloos internet. Onze keuken is uiteraard goed uitgerust met o.a. 2 koelkasten, afwasmachine, magnetron, oven e.d. Op het terras kunt u zich ontspannen, een barbeque organiseren of 's avonds bij de openhaard gezellig zitten. Voor groepen is het tevens mogelijk om van de aanwezige bar met tap gebruik te maken.

Fietsverhuur
De omgeving is ideaal om per fiets te verkennen.

Graag tijdig reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Verhuur sloepen
Wij bemiddelen bij de verhuur (met of zonder schipper) van: sloepen, motorbootjes en traditionele zeilschepen zoals skûtsjes en botters. Voor prijzen en dergelijke kunt u vrijblijvend bij ons informatie opvragen.

Verhuur kano's
Wij hebben 2/3 persoons Canadeze kano's te huur zodat ook het hondje of kindje kan genieten van de schitterende omgeving. Voor grotere groepen bestaat de mogelijjkheid om extern kano's in te huren.