ENG  Dui  ned

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Groepen

B&B, pension het Smidsvuur als groepsaccommodatie
 
Ruime groepsaccommodatie in het schilderachtige Elfsteden-stadje Workum. Met een groot terras aan het water is onze voormalige smederij een oase van rust en gezelligheid.

De groepsaccommodatie in het kort:
Maximum aantal personen 36 (inclusief extra bedden)

 

Slaapkamers 14
Toiletten 5
Douches 6
Huisdieren toegestaan i.o.
Rolstoeltoegankelijk i.o.


Groepen

Via onderstaande overzicht kunt checken of de door u gewenste data nog beschikbaar zijn, hierna verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen 0031 (0)515-542072 of uw optie/reservering via een e-mail of reserveringsformulier aan ons toe te zenden.

Boek nu

Beschikbaarheid ( groepen)


De groepsaccomodatie
Ruime groepsaccommodatie in het schilderachtige Elfsteden-stadje Workum. Met een groot terras aan het water is deze voormalige smederij een oase van rust en gezelligheid. In de grote woonkamer kan je prima met z’n allen plannen smeden voor kanotochten, fietsexpedities, zeilavonturen of een stadswandeling. Ideaal voor familie- en vriendengroepen.

Voorzieningen
Door de eigen slaapkamers (14 slaapkamers voor 36 personen), keuken en maar liefst twee gezellige huiskamers en een bar, biedt deze accommodatie zowel ruimte als huiselijke gezelligheid. De voormalige smederij is sfeervol verbouwd tot een groepsverblijf met een Scandinavische uitstraling. De originele sauna versterkt dat gevoel. Het terras aan de waterkant heeft een barbecue en diverse hoekjes om te zitten. Op de steiger kan je vissen, je kano te water laten of gewoon lekker naar de bootjes kijken die van en naar het IJsselmeer varen. En ‘s winters komt met een beetje geluk de Elfstedentocht voorbij! Vijf kamers liggen aan de waterkant, drie kamers aan de straatkant en vanuit zes kamers kijk je, over de pannendaken heen, zó over de Friese weilanden. Fietsen en kano’s zijn ter plekke te huur. En bij onze buren kun je terecht voor sloepen, zeilboten of historische vissersschepen (met schipper).

Omgeving
Workum is een mooi historisch stadje, met een echt marktplein: de Merk. Hier vind je restaurants, kroegen, kerk, gemeentehuis, én natuurlijk het Jopie Huisman Museum. Dit alles op 5 minuten wandelen vanaf de accommodatie. Ga je de andere kant op, dan sta je na 3 minuten aan de havenkom, naast de zeesluis en de historische scheepstimmerwerf. Per auto, fiets, kano of boot kun je ook alle kanten op. En wist je dat Workum zelfs een lekker strand heeft?!